Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ute pompom lányok gyerünk jelentkezni ám ingyen van!!

 Sziasztok! Szeretnénk ,hogy az újpestnek legyenek lila fehér pompomlányai ezért ha sokan  jelentkeztek akkor  az újpestnek lesz végre lila pompomlánya. Természetesen elintézzük ,hogy ez sikerülyön ,hogy a lilák erősebbek legyenek mert mi hisszük ,hogy az újpest egy erős csapat és mindenkit  lemosunk a pályáról.  Természetesen elintézzük ,hogy ott leszünk a meccseken persze nem mindig mindeggyiken csak a fontosabbakon. Ez telyesen ingyen díjmentesen van csak úgy hobbibol. Lérlek jelentkezzetek csak bátran! Majd lesz saját táncunk amihez nem kell hajlékonynak lenni. Az a lényeg ,hogy szurkolyunk az újpestnek. Csak ennyi lenne és aki akar pompom lány lenni az csak jelentkezzen bátran ezen az emailen: alexandra.11@citromail.hu   Le mossuk a  pályáról a szar ftc-t!!! Rajta Lilák milyénk a győzelem!!! A pompom ruhárol majd én gondoskodok.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hypercalcaemia; relying professional attributable debility.

(aeqezuj, 2019.05.24 01:01)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> jyi.xccr.hajra-lilak.eoldal.hu.mka.fc http://mewkid.net/buy-prednisone/

Hogy segíthet a csokoládé a fogyásban?

(LillaLoch, 2018.11.17 20:10)

Depois de um mês a usar o produto, eu perdi uma quantidade significativa de peso na minha barriga e braços. Parece que encontrei meu companheiro de treino perfeito em Eco Slim! MÁRCIA, 37. Desde que comecei a tomar Eco Slim, eu não sinto mais o desejo constante de comer. Estou impressionado com o produto, especialmente por só ter que beber uma vez por dia. <a href=http://infazavr.org/magyarorszag</a> Hol lehet vásárolni Magyarországon? A Bioretin Magyarországon történő vásárlása csak a gyártó hivatalos honlapján érhető el, a gyógyszertár nem eladó. A Bioretin ára a megrendeléskor -50% -kal csökken. A szállítást a vásárló kényelmesen végzi. Az országok listája, ahol meg lehet vásárolni Bioretin szállítás: az Egyesült Államok, Törökország, Thaiföld, Vietnam, Kína, Pakisztán, India, Japán, Ausztria, Andorra, Albánia, Fehéroroszország, Belgium, Bulgária, Bosznia és Hercegovina, a Vatikán, Nagy-Britannia, Magyarország, Németország, Gibraltár, Görögország, Dánia, Írország, Izland, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Moldova, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, San Marino, Szerbia és Montenegró, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Feröer-szigetek, Finnország, Franciaország, Horvátország, Montenegró, Che chia, Svájc, Svédország, Norvégia, Észtország.

What is a common blood strain

(ATougsgekbog, 2018.10.11 21:53)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-et-le-coeur/

Szentlőrinc Kodály Zoltán utca 1/c

(Gregorics Barbara, 2017.03.28 16:32)

Sziasztok :)
Nagyon régóta szeretnék ponpon lány leni.
Mert nagyon tetszik és már kis korom óta szeretem volna ponpon lány lenni.
:)(hajrá Ute!!) :)

szekeykeresztur orban balazs negyed G blok ap38

(Vargyas Monika, 2016.12.03 18:01)

udvozlom en Vargyas Monika vagyok es nagyon szeretnek ponpon lany leni valora valna egy regi almom.

Dunakeszi Kiserdő utca 9/a

(Veress Petra, 2014.04.13 12:15)

Én is hallottam erről de azóta semmi jelezzetek kérlek hogy jelezzetek hogy lehet e jelentkezni még előre is köszönöm Újpest<3

*-*

(Bernuhh *-*, 2011.12.14 20:14)

A kor m1? :o Mert 14 éves vagyok. De életem az újpest.<3

Re: *-* :)

(Kiss vanessza, 2014.04.12 07:24)

Szasztok?

Én már pompom lány akarok lenni már miótta........<3

Jánosháza Batthyány ut.10

(Kiss vanessza, 2014.04.12 07:22)

Sziasztok?
Én pompom lány akarok lenni már mióta.....

katona jozsef u 3

(patricia, 2013.07.01 11:03)

nagyon szeretnék pompon lány lenni

*-*

(Bernuhh *-*, 2011.12.14 20:14)

A kor m1? :o Mert 14 éves vagyok. De életem az újpest.<3

?

(Zituskkaaa, 2011.10.09 12:12)

Igen legyen pompom lánya én mindenképpen köztük szeretnék lenni! Gyorsan mindenki komikat küldjön mindenki!!
Hajrá Ute!!